INSCYD LACTAATTEST

Triatlon (fietsen en/of lopen) – wielrennen – lopen

Met deze test bepalen we je maximale aerobe capaciteit (VO2max) en ook je anaerobe capaciteit (VLamax).
Daarnaast krijg je een duidelijk zicht op je anaerobe drempel. Dat is de hoogste intensiteit waarbij lactaatproductie en lactaatverbranding in evenwicht zijn.

Lactaataccumulatie en -herstel

Elke intensieve inspanning (wedstrijd of interval) kan leiden tot ophoping van lactaat. De duur en de intensiteit waarop een atleet kan herstellen van deze inspanning is absoluut cruciaal. De mogelijkheid om lactaat als brandstof te gebruiken is zeer trainbaar. Met behulp van de INSCYD test kan je dit systeem echt gaan trainen en de voordelen in korte tijd zien.

Vetverbranding (FatMax)

Vetverbranding is van cruciaal belang bij uithoudingsprestaties zoals triatlon, lopen, wielrennen en zwemmen.
Ken je FatMax-zone en train op een efficiënte manier de vetverbranding om zo je energieverbruik uit vetten te verhogen en je prestaties te verbeteren.

Koolhydraten verbranding

Het is ook van cruciaal belang om precies te weten hoeveel koolhydraten je verbrandt tijdens het sporten. Met dit inzicht kan je het perfecte brandstofniveau vinden voor je trainingen en wedstrijden. Het perfectioneren van de inname van koolhydraten is trainbaar, maar moet worden geoefend. Zo kan je met het juiste tempo in combinatie met het juiste voedingsplan je wedstrijd optimaal afwerken en voorkomen dat je brandstof opraakt.

INSCYD test

Na een INSCYD test beschik je over alle bovenstaande gegevens die noodzakelijk zijn voor het maken van een trainingsprogramma op maat.
Vervolgens kan je op training verschillende parameters verbeterenen optimaliseren:
– de vetverbranding (FatMax)
– de koolhydraatverbranding
– de anaerobe drempel
– de VO2max
– de VLamax
– de mogelijkheid om te herstellen van zware inspanningen (lactaataccumulatie en herstel)
– Running economy, pdf 1pdf 2

Welke voordelen biedt de INSCYD benadering aan jou als atleet?

Prijs

– INSCYD lactaattest € 180
– opvolgtest in hetzelfde jaar € 170

Dit is wat Dan Lorang, coach van Ironman wereldkampioen Jan Frodeno zegt over VLamax “Je weet pas echt waar je aan moet werken als je de VLamax kent”

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer